Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Kineski veleposlanik u Hrvatskoj posjetio Zadar i Šibenik

Kineski veleposlanik u Hrvatskoj posjetio Zadar i Šibenik


Kineski veleposlanik u Hrvatskoj, Shen Zhifen je 6. i 7. ovog mjeseca posjetio Zadar i Šibenik. Veleposlanik je u Zadru razgovarao sa zadarskim gradonačelnikom Vrančićem. Zadarski je gradonačelnik rekao kako se nada da će obje strane iskoristiti dobru političku suradnju između Hrvatske i Kine te dodatno una

Kineski veleposlanik u Hrvatskoj posjetio Zadar i Šibenik

Kineski veleposlanik u Hrvatskoj, Shen Zhifen je 6. i 7. ovog mjeseca posjetio Zadar i Šibenik. Veleposlanik je u Zadru razgovarao sa zadarskim gradonačelnikom Vrančićem. Zadarski je gradonačelnik rekao kako se nada da će obje strane iskoristiti dobru političku suradnju između Hrvatske i Kine te dodatno unaprijediti suradnju Zadra s tom državom. Zadarski je gradonačelnik izrazio dobrodošlicu ulaganjima kineskih kompanija u ovo područje te rekao kako zadarska luka može poslužiti Kini kao ulazak na europsko tržište.

Gradonačelnik Zadra je naglasio da očekuje veći broj kineskih turista na području Dalmacije.

Kineski veleposlanik je rekao kako se Kina i Hrvatska suočavaju s izazovom pretvaranja dobrih odnosa ovih zemalja u konkretne planove trgovinske i kulturne suradnje.

Kao peti veliki grad u Hrvatskoj, Zadar posjeduje bogatu turističku infrastrukturu, te je prepun turističkih atrakcija. Također suradnja Zadra s kineskim pokrajinama ima dobar prosperitet. Vjerujem da se zajedničkim naporima, broj kineskih turista u Hrvatskoj može povećati, istaknuo je kineski veleposlanik Shen Zhifei.

Izvor:http://croatian.cri.cn