Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Kineski veleposlanik u Hrvatskoj dao intervju za hrvatske medije

Kineski veleposlanik u Hrvatskoj dao intervju za hrvatske medije


Kineski veleposlanik u Hrvatskoj Shen Zhifei je dao posebni intervju za hrvatske medije povodom 20. obiljetnice uspostave diplomatskih odnosa između Kine i Hrvatske. Veleposlanik Shen je visoko ocijenio razvoj odnosa Kine i Hrvatske u proteklih 20 godina i rekao da dvije zemlje imaju duboko tradicionalno prijateljs

Kineski veleposlanik u Hrvatskoj Shen Zhifei je dao posebni intervju za hrvatske medije povodom 20. obiljetnice uspostave diplomatskih odnosa između Kine i Hrvatske.

Veleposlanik Shen je visoko ocijenio razvoj odnosa Kine i Hrvatske u proteklih 20 godina i rekao da dvije zemlje imaju duboko tradicionalno prijateljstvo. Tijekom 20 godina nakon uspostave diplomatskih odnosa, suradnja u raznim područjima se neprekidno produbljivala. Nedavno je predsjednik Stalnog komiteta Svekineskog narodnog kongresa Wu Bangguo posjetio Hrvatsku i sastao se s hrvatskim državnim čelnicima, dvije strane su postigle široke konsezuse. Kina smatra Hrvatsku dobrim prijateljem u jugoistočnoj Europi. Ulaskom Hrvatske u EU 2013. Hrvatska će igrati pozitivnu ulogu u razvoju bilateralnih odnosa. Kina poziva poduzeća obiju zemalja na jačanje kontakata i razvijanje praktične suradnje u infrakturi, energetici i turizmu.

Izvor: croatian.cri.cn