Uvoz iz Kine
email adresa

09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Kineski veleposlanik u Crnoj Gori, Zhi Zhaolin održao prijam povodom Kineske nove godine

Dana 4. veljače 2013. kineski veleposlanik u Crnoj Gori, Zhi Zhaolin je u veleposlanstvu održao prijam povodom Kineske nove godine, na kojem je nazočilo oko 50 uzvanika, među njima kineske institucije i predstavnici tamošnjih Kineza. Veleposlanik Zhi je u svom govoru rekao da je prošle godine uspješno održan
Kineski veleposlanik u Crnoj Gori, Zhi Zhaolin održao prijam povodom Kineske nove godine
Gabriel Grupa agent za pronalaženje i slanje robe iz Kine.
Kategorija: Vesti iz arhive

Dana 4. veljače 2013. kineski veleposlanik u Crnoj Gori, Zhi Zhaolin je u veleposlanstvu održao prijam povodom Kineske nove godine, na kojem je nazočilo oko 50 uzvanika, među njima kineske institucije i predstavnici tamošnjih Kineza.

Veleposlanik Zhi je u svom govoru rekao da je prošle godine uspješno održan 18. Nacionalni kongres Komunističke partije Kine, gospodarski rast dosegnuo 7,8 posto, životni standard je dodatno poboljšan. U Crnoj Gori su održani parlamentarni izbori i osnovana nova vlada, a očekivani gospodarski rast je 0,5 posto. Tradicionalni prijateljski odnosi između Kine i Crne Gore su povećani, uzajamni posjeti na visokoj razini su česti, suradnja u raznim područjima se odvija nesmetano. Kineske instucije i inozemni Kinezi u Crnoj Gori kao komunikatori i praktičari prijateljstva između Kine i Crne Gore, su tijekom prošle godine živjeli u Crnoj Gori poštujući zakone, u harmoniji s lokalnim ljudima, taktično provodili poslove, učinili puno korisnih poslova za promociju prijateljstva između dvaju naroda. U novoj godini, veleposlanstvo će nastaviti naporan rad, pružajući dobre usluge za kineske institucije i inozemne Kineze.

Godina Zmije se približava, veleposlanstvo želi svima uspjeh u poslu, zdravlje i sreću. Atmosfera na prijamu je bila vrlo ugodne, baš kao i već pristiglo proljeće, domaćini i gosti su uzajamno razmjenjivali dobre želje za Novu godinu. Gosti su također izrazili svoju iskrenu zahvalnost veleposlanstvu u protekloj godini na napornom radu u zaštiti interesa inozemnih Kineza.

Izvor: croatian.cri.cn