Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Kineski veleposlanik sudjelovao na otvaranju 53. sajma AGRA u Sloveniji

Kineski veleposlanik sudjelovao na otvaranju 53. sajma AGRA u Sloveniji


Kineski veleposlanik u Sloveniji Ye Hao u pratnji Zhaoa Xiufena savjetnika za trgovinu u kineskom veleposlanstvu, u subotu 22. kolovoza sudjelovao je na svečanosti otvaranja 53. poljoprivredno-prehrambenog sajma AGRA u toj zemlji.

Kineski veleposlanik u Sloveniji Ye Hao u pratnji Zhaoa Xiufena savjetnika za trgovinu u kineskom veleposlanstvu, u subotu 22. kolovoza sudjelovao je na svečanosti otvaranja 53. poljoprivredno-prehrambenog sajma AGRA u toj zemlji. Kineski veleposlanik na otvaranju 53. sajma AGRA u SlovenijiTom prigodom održao je razgovor s Daom Jiaxiangom, direktorom Odbora za promociju međunarodne trgovine kineske pokrajine Jiangsu i zamjenikom direkotra Odjela za trgovinu Jiangusa. Svečanosti su također prisustvovali slovenski predsjednik Borut Pahor te slovenski ministar poljoprivrede Dejan Židan.

Nakon otvoranja kineski veleposlanik i Da Jiaxiang posjetili su štand tvrtki iz Jiangsua koje sudjeluju na sajmu, detaljnije se informirali o njima te istaknuli kako se nadaju da će u budućnosti veći broj kineskih tvrtki sudjelovati na različitim sajmovima u Sloveniji u svrhu povećanja trgovinske suradnje dviju zemalja.

Izvor: Kinesko veleposlanstvo u Sloveniji, craotian.cri.cn