Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Kineski turisti žele u Zagorje


JIAXING - Prošloga tjedna hrvatska delegacija, kao posebni partner, boravila je u kineskom gradu Jiaxingu, gdje je održana Međunarodna konferencija o poslovnoj suradnji s područja turizma. Delegaciju je predvodio Mario Rendulić, predsjednik Asocijacije za suradnju Kine i zemalja Jugoistočne Europe (CSEBA). Međ

JIAXING - Prošloga tjedna hrvatska delegacija, kao posebni partner, boravila je u kineskom gradu Jiaxingu, gdje je održana Međunarodna konferencija o poslovnoj suradnji s područja turizma. Delegaciju je predvodio Mario Rendulić, predsjednik Asocijacije za suradnju Kine i zemalja Jugoistočne Europe (CSEBA). Među osmero članova bili su i predstavnici Krapinsko-zagorske županije, načelnik Krapinskih Toplica Ernest Svažić i voditeljica ureda Turističke zajednice Krapinsko-zagorske županije Ksenija Tomić.

Tom prilikom je potpisan ugovor o suradnju između CSEBA-e i JIAXING Tourist Administration u cilju promicanja turističkog potencijala Republike Hrvatske i što bolje ponude turističkih agencija grada Jiaxinga kako bi se ostvarile brojke koje obje strane priželjkuju radi uspostave avio linije između Hrvatske i Kine.

Na konferenciji je sudjelovalo preko četristo predstavnica i predstavnika prvenstveno kineskih i korejskih turističkih agencija. Prvog dana, održani su poslovni susreti s predstavnicima agencija, tijekom kojih je u dvorani prikazan sedmominutni promotivni film o Zagorju, “Zagorje - bajka na dlanu”. Svažić je predstavio turističke posebnosti Zagorja, a osim toplica i kulturne baštine, u prezentaciji je naglasak stavljen na kvalitetu smještaja u Zagorju te izvrsnu prometnu povezanost s europskim metropolama. 

Kinezi su izuzetno mobilni turisti te je moguća kombinacija smještaja u hotelima s dnevnim izletima u metropole Srednje Europe, poput Zagreba, Beča, Budimpešte, Bratislave, Salzburga i Ljubljane. Prije početka Konferencije, održan je i susret korejske i hrvatske delegacije sa zamjenikom gradonačelnika Jiaxinga, Zhang Ren Guiem. 

Hrvatska delegacija istaknula je zadovoljstvo susretima i obavljenimrazgovorima s domaćinima, koji su, uz izuzetno gostoprimstvo, pokazali interes za nastavak suradnje grada Jiaxinga i KZŽ. 

Izvor: seebiz.eu