Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Kineski ratni brodovi uplovljavaju u splitsku Loru

Kineski ratni brodovi uplovljavaju u splitsku Loru


U luku Lora, u sklopu posjeta Hrvatskoj ratnoj mornarici i gradu Splitu uplovit će grupa brodova Ratne mornarice NR Kine: fregata „Linyi“, fregata „Weifang“ i logistički brod „Weishanhu“. Zapovjednik skupine je kontraadmiral Jiang Guoping. Skupina brodova RM Kine boravit će u Spli

U luku Lora, u sklopu posjeta Hrvatskoj ratnoj mornarici i gradu Splitu uplovit će grupa brodova Ratne mornarice NR Kine: fregata „Linyi“, fregata „Weifang“ i logistički brod „Weishanhu“. Zapovjednik skupine je kontraadmiral Jiang Guoping. Skupina brodova RM Kine boravit će u Splitu do 5. lipnja.

 

Kineski ratni brodovi uplovljavaju u splitsku Loru

 

Doček brodova Ratne mornarice RM Kine započet će u 10 sati na sidrištu luke Lora, a uz zapovjednika HRM komodora Predraga Stipanovića i pripadnike Hrvatske ratne mornarice, istom će nazočiti veleposlanica NR Kine u RH Deng Ying te vojni izaslanik NR Kine u RH brigadir Jing Chunlu.

S obzirom da je riječ o prvom posjetu brodova Ratne mornarice NR Kine, svečanom dočeku brodova nazočit će i veliki broj kineskih državljana nastanjenih u regiji.

Izvor: ezadar.hr