Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Kineski privrednici u petak u Jagodini


Kineski privrednici, njih od 30 do 50, posetiće u petak Jagodinu i tom prilikom obići Industrijsku zonu, rekao je danas predsednik Skupštine grada Dragan Marković Palma. - Kineskim investitorima ponudili smo da posete i Fabriku kablova i Jagodinsku pivaru koje su u restruktuiranju - rekao je Marković na sednici Sk

Kineski privrednici, njih od 30 do 50, posetiće u petak Jagodinu i tom prilikom obići Industrijsku zonu, rekao je danas predsednik Skupštine grada Dragan Marković Palma. - Kineskim investitorima ponudili smo da posete i Fabriku kablova i Jagodinsku pivaru koje su u restruktuiranju - rekao je Marković na sednici Skupštine grada.

Dragan Marković kinezi stižu u JagodinuOn je izrazio nadu da će predlog biti uvažen ocenivši ovu posetu kao veoma značajnu kako za Jagodinu, tako i za ovaj deo Srbije.

Dolazak kineskih privrednika je omogućen zahvaljujći nedavnoj poseti premijera Aleksandra Vučića Kini, rekao je Marković i dodao da je pre desetak dana posetio Ambasadu Kine u Beogradu i razgovarao sa kineskim ambasadorom i njegovim ekonomskim savetnikom.

- Sada je na nama da ugostimo naše prijatelje iz Kine, koji nas podržavaju na evropskom putu - rekao je Marković.

Izvor: blic.rs