Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Kineski novinari u Dubrovniku nisu skrivali oduševljenje ljepotama Grada

Kineski novinari u Dubrovniku nisu skrivali oduševljenje ljepotama Grada


U organizaciji Hrvatske turističke zajednice, turističkih zajednica županija i gradova, posljednjih šest dana Hrvatsku je obilazilo petnaest novinara iz najpoznatijih medijskih kuća Kine. S početkom ture u Zagrebu, kineski novinari uspjeli su vidjeti najljepše od onog što Hrvatska nudi. Posjetili su još i Pulu

U organizaciji Hrvatske turističke zajednice, turističkih zajednica županija i gradova, posljednjih šest dana Hrvatsku je obilazilo petnaest novinara iz najpoznatijih medijskih kuća Kine. S početkom ture u Zagrebu, kineski novinari uspjeli su vidjeti najljepše od onog što Hrvatska nudi. Posjetili su još i Pulu, Brijune, Plitvice, Split i Dubrovnik.

U organizaciji Turističke zajednice Dubrovačko-neretvanske županije i TZ grada Dubrovnika, novinari su u Dubrovniku posjetili ured TZGD i sa stručnim vodičem obišli sve najvažnije znamenitosti Dubrovnika, s posebnim naglaskom na lokacije snimanja „Igre prijestolja“, po kojoj je i u Kini Dubrovnik prepoznatljiv kao King's Landing.

Kineski novinari dolaze iz najpoznatijih kineskih medija: Kineska središnja televizija (CCTV) – s gledanošću od preko milijarde gledatelja; Pekinška televizija (BTV) s oko dvadeset milijuna gledatelja; Kineski internacionalni radio; Šangajska Orijentalna televizija (Dragon TV) i Yangzhou televizija.

Od 1.siječnja do 18.listopada ove godine Dubrovnik je posjetilo 7665 kineskih turista, 52 posto više nego u istom razdoblju 2013.godine, a kineski turisti ostvarili su 14550 noćenja, što je 49 posto više nego lani.

Vjerujemo da će ovaj posjet i objavljeni prilozi dodatno pojačati interes za Dubrovnik i Hrvatsku s kineskog tržišta.

Izvor: portaloko.hr