Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Kineski nogometni klub Hubei, testira 3 nogometaša iz Hrvatske

Kineski nogometni klub Hubei, testira 3 nogometaša iz Hrvatske


Dva nogometaša iz Hrvatske su 14. veljače stigla u kinesku pokrajinu Hubei, i započeli trening s kineskom nogometnom momčadi Hubei, koja je član kineske prve lige. Trener ekipe gospodin Li Xiao je rekao da će gledajući situaciju s treninga 2 igrača od njih odlučiti da li će potpisati ugovor s njima. Oba ig

Dva nogometaša iz Hrvatske su 14. veljače stigla u kinesku pokrajinu Hubei, i započeli trening s kineskom nogometnom momčadi Hubei, koja je član kineske prve lige. Trener ekipe gospodin Li Xiao je rekao da će gledajući situaciju s treninga 2 igrača od njih odlučiti da li će potpisati ugovor s njima.

Oba igrača su napadači, jedan je napadač Splita, Zvonimir Deranja, a drugi, prema kineskom mediju, je prezimena „Petnović".

Pored njih, očekuje se da će jedan hrvatski srednji branič, Bruno Šiklić igrati u ekipi Hubei. Šiklić je prošle sezone igrao u kineskoj superligi, u timu Chongqing, zato klub Hubei neće testirati njegove mogućnost, ako u sljedećim tjednima tim Hubei nije pronašao boljeg srednjeg braniča, Šiklić će ostati u ovoj novoj momčadi.

Izvor:http://croatian.cri.cn