Uvoz iz Kine
email adresa

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Kineski mediji: Poznati hrvatski trener Robert Prosinečki bit će novi trener

Nogometni klub Dalian Aerbin, član kineske prve lige, klub velikih investicija i potencijalni budući prvak ove sezone, u prvih pet utakmica je podbacio, pobjedivši samo jednu utakmicu. Također treba napomenuti da klub do sada nije imao stranog trenera. Nakon bivšeg trenera Xu Honga koji je smijenjen i suspendir
Kineski mediji: Poznati hrvatski trener Robert Prosinečki bit će novi trener
Gabriel Grupa agent za pronalaženje i slanje robe iz Kine.

Nogometni klub Dalian Aerbin, član kineske prve lige, klub velikih investicija i potencijalni budući prvak ove sezone, u prvih pet utakmica je podbacio, pobjedivši samo jednu utakmicu. Također treba napomenuti da klub do sada nije imao stranog trenera.

Nakon bivšeg trenera Xu Honga koji je smijenjen i suspendiran zbog nogometnog skandala, bivši nogometaš kluba Li Ming privremeno obavlja funkciju trenera.

U prvih pet odigranih utakmica, Aerbin je osvojio samo 4 boda i na devetom je mjestu, rezultat nije u skladu s uloženim sredstvima i potencijalom stranih igrača. Nedavno je klub krenuo s izborom novog trenera, svi kadidati su stranci, a među njima je i bivši trener Real Madrida, Bernd Schustera, zatim pomoćnik poznatog španjolskog trenera Luisa Aragonesa César i sadašnji trener turskog Kayseria, Robert Prosinečki, koji je bio trener Crvene Zvijezde iz Beograda 2010.

Cijena za Schustera i Césara je previsoka, cijena za Prosinečkog nije baš visoka, ali on ima ugovor s turskim Kayserijem, ako klub izabere njega, treba platiti visoku novačanu odštetu.

Osim toga, klub ima i drugih 5 do 6 kanditata, a rok izbora novog trenera klub još nije odredio.

Prema izvorima samog kluba, njegovi visoki dužnosnici su obavili detaljnu provjeru karijere Roberta Prosinečkog, te je zbog ostvarenog dobrog dojma, Prosinečki kadidat s velikim izgledima.

Izvor: croatian.cri.cn