Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Kineski "Huavej" bi da ulaže u Srbiji

Kineski "Huavej" bi da ulaže u Srbiji


Kompanija "Huavej", najveći proizvođač telekomunikacione opreme u svetu, zainteresovana za ulaganja i proširenje svojih poslova u Srbiji. Premijer Srbije Ivica Dačić istakao je u današnjem razgovoru sa višim potpredsednikom kineske kompanije "Huavej" Ksi Guohuijem da je Vlada pokrenula snažne reforme sa cil

Kompanija "Huavej", najveći proizvođač telekomunikacione opreme u svetu, zainteresovana za ulaganja i proširenje svojih poslova u Srbiji.

Premijer Srbije Ivica Dačić istakao je u današnjem razgovoru sa višim potpredsednikom kineske kompanije "Huavej" Ksi Guohuijem da je Vlada pokrenula snažne reforme sa ciljem oživljavanja privrede i da nastoji da uspostavi ekonomsku saradnju sa najvećim svetskim kompanijama.

Kompanija "Huavej", sa 160.000 zaposlenih, kao najveći proizvođač telekomunikacione opreme u svetu zainteresovana je za ulaganja i proširenje svojih poslova u Srbiji, gde ima desetak zaposlenih.

Na današnjem sastanku posebno je bilo reči o učešću ove kompanije u novim projektima Ministarstva unutrašnjih poslova na organizaciono-tehničkim rešenjima sistema 112 - jedinstvenih pozivnih brojeva za policiju, vatrogasne službe i hitne slučajeve, navodi se u saopštenju.

Izvor: rts.rs