Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Kineski fond uplatio 100.000 dolara za poplavljene

Kineski fond uplatio 100.000 dolara za poplavljene


Beograd - Posle apela za pomoć poplavljenima u Srbiji na međunarodnom skupu Centra za međunarodnu saradnju i održživi razvoj (CIRSD) , Kineski energetski fond (CEFC) objavio je da je donirao 100.000 dolara na račun Vlade Republike Srbije. Kako je danas saopštio CIRSD, na nedavno završšenoj međunarodnoj konfe

Beograd - Posle apela za pomoć poplavljenima u Srbiji na međunarodnom skupu Centra za međunarodnu saradnju i održživi razvoj (CIRSD) , Kineski energetski fond (CEFC) objavio je da je donirao 100.000 dolara na račun Vlade Republike Srbije.

Kako je danas saopštio CIRSD, na nedavno završšenoj međunarodnoj konferenciji "Evropska tragedija 1914. i multipolarni svet 2014: Istorijske pouke" u organizaciji tog centra kontinuirano je apelovano de se donira pomoć ugrožženima u nedavnim poplavama u Srbiji.

Jedan od učesnika dr Patrik Ho, generalni sekretar Kineskog energetskog fonda, objavio je po završšetku Konferencije da je CEFC donirao je 100.000 dolara na račun Vlade Republike Srbije. Novac je namenjen za uplatu pomoći postradalima u poplavama.
Kako navodi CIRSD, Kineski energetski fond je neprofitni, nevladin tinktenk, registrovan u Hong Kongu, koji ima status specijalne konsultativne organizacije u okviru Ekonomsko - drušštvenog saveta Ujedinjenih nacija (UN ECOSOC).

Dr Patrik Ho je bivšši ministar unutraššnjih poslova vlade specijalnog administrativnog regiona Hong Konga, koji se poslednjih godina kroz Kineski energetski fond bavi promocijom međunarodnog dijaloga i razumevanja različitih kultura, navodi u saopštenju CIRDS.

Izvor: blic.rs