Uvoz iz Kine
email adresa

09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Kineski električni autobusi na liniji 1E od Belvila do Vukovog spomenika

Gradski menadžer Goran Vesić najavio je danas da uskoro u Beograd stižu električni autobusi čime će grad postati jedini u Evropi koji će imati jednu ekološki čistu autobusku liniju. "Grad Beograd je izdvojio 2,6 miliona evra kojima je kupljeno pet autobusa kineske kompanije "Hajger" a radi se o jednoj od naj
Kineski električni autobusi na liniji 1E od Belvila do Vukovog spomenika
Gabriel Grupa agent za pronalaženje i slanje robe iz Kine.
Kategorija: Vesti iz arhive

Kineski električni autobusi u BeograduAutobusi će ići u razmaku od 12 do 15 minuta, punjači će biti na početnoj i poslednjoj stanici, a sa punjenjem u trajanju od 10 minuta ovi autobusi mogu da pređu 20 kilometara.

On je objasnio da su ovi autobusi zelene boje, srednje veličine i mogu da prime oko 80 putnika.

"Plan nam je da sledeće godine nastavimo sa kupovinom takvih vozila sa idejom da centar grada bude pokriven električnim vozilima", dodao je Vesić.

Po njegovim rečima, u toku je tender za radove na Obilićevom vencu i taj deo biće pretvoren u pešačku zonu, Ulica maršala Birjuzova takođe će biti pešačka zona samo što će ulaz i izlaz iz garaže biti iz te ulice.

"Parking servis" je, kako je rekao, blizu dobijanja građevinske dozvole za garažu na Studentskom trgu, izmestiće se okretnica, i tu će biti i spomenik Zoranu Đinđiću.

"Svi ti radovi biće sinhronizovani te ćemo na tom mestu dobiti garažu sa više od 700 parking mesta što će omogućiti građanima koji dođu u pešačku zonu da tu ostave svoje automobile" rekao je Vesić i najavio da je u planu i izgradnja garaže na Kosančićevom vencu, u blizini Brankovog mosta, prenosi Informativna služba gradske uprave.

Izvor: novosti.rs