Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Kineski CCCC bi ulagao u proširenje kapaciteta Luke Bar

Kineski CCCC bi ulagao u proširenje kapaciteta Luke Bar


PODGORICA - Konzorcijum kineskih kompanija CCCC/CRBC, koji je dobio posao izgradnje autoputa u Crnoj Gori zainteresovan je za ulaganje u proširenje i rekonstrukciju kapaciteta Luke Bar. To su predstavnici ove kompanije jasno saopštili izvršnom direktoru Luke Bar Slobu Pajoviću, tokom jučeraršnjeg obilaska kapaci

PODGORICA - Konzorcijum kineskih kompanija CCCC/CRBC, koji je dobio posao izgradnje autoputa u Crnoj Gori zainteresovan je za ulaganje u proširenje i rekonstrukciju kapaciteta Luke Bar.

To su predstavnici ove kompanije jasno saopštili izvršnom direktoru Luke Bar Slobu Pajoviću, tokom jučeraršnjeg obilaska kapaciteta barske luke, piše Portal Analitika.

Kinezi su kazali Pajoviću da su osim kao investitori, zainteresovani da se pojave kao graditelji proširenja lučkih kapaciteta.

Podsjetimo, petnaestak kineskih privrednika predvođeni predsjednikom Asocijacije međunarodnih izvođača radova Kine Diaom Chunhem, posjetili su juče Bar i lično se upoznali sa lučkim kapacitetima.

Luka Bar ima kapacitet pet miliona tona, a do sada nikada nije radila sa punim kapacitetom. Barska luka može da primi brodove do 100.000 tona nosivosti i gaza do 14 metara. Pritom, može pretovariti sve vrste tereta koji ne prolaze 140 tona u jednom komadu.

Kinezi su saopštili da su realizovali najznačajnije projekte u Kini i u više od 200 zemalja, ne samo kao graditelji već i kao investitori.

Izvor:SEEbiz/ Portal analitika