Uvoz iz Kine
email adresa

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Kineski avio-mostovi već na aerodromu „Nikola Tesla"

Aerodrom "Nikola Tesla" krenuo je u veliku investicionu akciju, kako bi povećao kapacitet. Napravljena je potpuno nova platforma za prijem aviona, renovirani su terminali, a ukinuta je i dvostruka diverziona kontola, pa je kapacitet aerodroma porastao, prenose beogradski mediji. Najnovija investicija su novi avio-m
Kineski avio-mostovi već na aerodromu „Nikola Tesla"
Gabriel Grupa agent za pronalaženje i slanje robe iz Kine.

Aerodrom "Nikola Tesla" krenuo je u veliku investicionu akciju, kako bi povećao kapacitet. Napravljena je potpuno nova platforma za prijem aviona, renovirani su terminali, a ukinuta je i dvostruka diverziona kontola, pa je kapacitet aerodroma porastao, prenose beogradski mediji.

Najnovija investicija su novi avio-mostovi, kupljeni u Kini. Njihova vrednost je 2,2 miliona evra, a put iz Kine bio je prava avantura. Mostovi su prevoženi brodovima od Kine do luke Konstanca u Rumuniji, a zatim Dunavom, pa kopnenim putem. Prva tri mosta već su montirana.

Velimir Radosavljević, direktor aerodroma "Nikola Tesla" kaže da su zadovoljni poštovanjem rokova i kvalitetom saradnje sa kineskim partnerima, sa kojima zajedno postavljaju avio-mostove.

"Na ovaj naèin, beogradski aerodom dobija najmodernije mostove. Ovo je samo jedan od mnogih infrastrukturnih projekta, koje realizujemo radi proširenja kapaciteta, izmeðu ostalog, da bismo mogli da odgovorimo na nove, veće zahteve Er Srbije", kaže Radosavljević.

Aerodrom "Nikola Tesla" i dalje je regionalni lider u broju putnika, prenose beogradski mediji. Ove godine opslužio je putnika koliko vazdušne luke u Ljubljani i Zagrebu zajedno.

Izvor: Serbian.cri.cn