Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Kineski ambasador u BiH Vang Fuguo posetio je Brčko

Kineski ambasador u BiH Vang Fuguo posetio je Brčko


Kineski ambasador u BiH Vang Fuguo posetio je Brčko gde je prisustvovao ceremoniji 11. godišnice osnivanja Brčkog distrkta i sastao se sa guvernerom Brčkog, Bajićem i funkcionerom centra za imigrante.Guverner Bajić je izrazio veliko divljenje za rezultate Kine tokom 30 godina sprovođenja politike reforme i otv

Kineski ambasador u BiH Vang Fuguo posetio je Brčko gde je prisustvovao ceremoniji 11. godišnice osnivanja Brčkog distrkta i sastao se sa guvernerom Brčkog, Bajićem i funkcionerom centra za imigrante.Guverner Bajić je izrazio veliko divljenje za rezultate Kine tokom 30 godina sprovođenja politike reforme i otvaranja prema svetu. Bilateralni odnosi dveju zemalja su jako dobri, a kao specijalan distrikt BiH Brčko poseduje specijalne političke i poreske pogodnosti, pa Bajić očekuje investicije kineskih kompanija.

Ambasador u BiH Vang Fuguo posetio je BrčkoVang Fuguo je istakao da će raditi na unapredjenju bilateralne saradnje u svim oblastima.

Funkcioner brčkog centra za imigrante, Stojić je naveo da lokalna vlada dosledno poštuje prava kineskih produzetnika u Brčkom i da će i dalje pružati pogodnosti za njihovo poslovanje i život.

Kineski ambasador je izrazio zahvalnost Brčkom na podršci Kinezima i rekao da će jačati saradnju sa organizacijama imigranata.

Izvor:http://serbian.cri.cn