Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Kineske tvrtke pokazuju interes za ulaganje u crnogorsku luku i željeznice

Kineske tvrtke pokazuju interes za ulaganje u crnogorsku luku i željeznice


Beograd, 20. prosinca (Xinhua) - brojne kineske tvrtki su pokazale svoj interes za ulaganje u crnogorskoj luci i željeznici, navode izvješća od četvrtka. Crnogorski ministar prometa i otpreme Ivan Brajović sastao se u srijedu s predstavnicima kineskih tvrtki, navode podaci ministarske vebstranice. Tvrtke China

Beograd, 20. prosinca (Xinhua) - brojne kineske tvrtki su pokazale svoj interes za ulaganje u crnogorskoj luci i željeznici, navode izvješća od četvrtka.

Crnogorski ministar prometa i otpreme Ivan Brajović sastao se u srijedu s predstavnicima kineskih tvrtki, navode podaci ministarske vebstranice.

Tvrtke China Railway Signal and Communication Shanghai, China Communications Construction Company International i China Railway Fifth Survey & Design Institute Group su pokazale interes za investiranje u crnogorskoj luci Bar, te obnovu 476 km duge željezničke pruge od Bara do srpskog grada Beograda.

Ministarstvo je dodaje da će delegacija konzorcija pregledati stanje željeznice Beograd-Bar i dati prijedloge za vlade Crne Gore i Srbije.

Izvor: croatian.cri.cn