Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Kineske borilačke vještine popularne u Sloveniji

Kineske borilačke vještine popularne u Sloveniji


Posljednih godina uz neprekidan razvoj kulturne razmjene između Kine i Slovenije, kineske borilačke vještine odnosno 'Wu Shu' sve su popularnije u Sloveniji. U Sloveniji koja broji samo 2 milijuna stanovnika postoji oko tisuću obožavatelja kineskih borilačkih vještina. 16. i 17. lipnja, privremeni kineski iz

Posljednih godina uz neprekidan razvoj kulturne razmjene između Kine i Slovenije, kineske borilačke vještine odnosno 'Wu Shu' sve su popularnije u Sloveniji. U Sloveniji koja broji samo 2 milijuna stanovnika postoji oko tisuću obožavatelja kineskih borilačkih vještina.

16. i 17. lipnja, privremeni kineski izaslanik u Sloveniji Zhou Qian odazvao se na poziv Slovenskog društva za Qi Gong i Društva za Tai Ji „Tao In" te je sudjelovao na zatvaranju Slovenskog treninga Qi Gonga 2013. i predavanju vrhovnog majstora frakcije Xuan Wua pri Wu Dang borilačkim vještinama.

Zhou Qian ističe da je vježbanje kineskih borilačkih vještina odlično za izgradnju fizičke okretnosti i spremnosti. Također se nada da će obožavatelji kineskih borilačkih vještina ovim putem bolje upoznati kinesku kulturu i filozofiju.

Izvor: croatian.cri.cn