Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Kineska Veleposlanica u RH se susrela sa Stjepanom Mesićem i Ivom Dujmićem

Kineska Veleposlanica u RH se susrela sa Stjepanom Mesićem i Ivom Dujmićem


Kineska veleposlanica u Republici Hrvatskoj Deng Ying je 2. ožujka pozvala bivšega hrvatskog predsjednika Stjepana Mesića i gradonačelnika grada Opatije Ivu Dujmića i njegovu suprugu u svoju rezidenciju. Susretu su sudjelovali i politički savjetnik kineskog veleposlanstva Wang Xiusheng, predsjednik gradskog vije

Kineska veleposlanica u Republici Hrvatskoj Deng Ying je 2. ožujka pozvala bivšega hrvatskog predsjednika Stjepana Mesića i gradonačelnika grada Opatije Ivu Dujmića i njegovu suprugu u svoju rezidenciju. Susretu su sudjelovali i politički savjetnik kineskog veleposlanstva Wang Xiusheng, predsjednik gradskog vijeća Opatije prof. dr. sc. Viktor Peršić te dekanica Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija prof. dr. sc. Dora Smolčić Jurdana.

Veleposlanica Deng je zahvalila bivšem predsjedniku Stjepanu Mesiću i gradonačelniku Ivi Dujmiću na njihovoj velikoj podršci tijekom održavanja aktivnosti „Sretna kineska Nova godina" - proslave dolaska Nove godine po kineskom lunarnom kalendaru u organizaciji Veleposlanstva NR Kine u Republici Hrvatskoj.

Tijekom susreta, dvije strane su također razmijenile mišljenja o proširenju suradnje u području turizma, tradicionalne kineske medicine i ostvarenja kineskih tečajeva na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija.

Izvor: croatian.cri.cn