Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Kineska veleposlanica u RH, NJ/E Deng Ying posjetila Krapinsko-zagorsku županiju

Kineska veleposlanica u RH, NJ/E Deng Ying posjetila Krapinsko-zagorsku županiju


Deng Ying, u petak, 22. svibnja 2015.godine boravila je u drugom službenom posjetu Krapinsko-zagorskoj županiji

Veleposlanica Narodne Republike Kine u Hrvatskoj, Njezina Ekselencija Deng Ying, u petak, 22. svibnja 2015.godine boravila je u drugom službenom posjetu Krapinsko-zagorskoj županiji. Veleposlanicu su dočekali zamjenik župana za gospodarstvo Anđelko Ferek-Jambrek i zamjenica direktorice Zagorske razvojne agencije Helena Matuša.

 

Deng Ying boravila je u službenom posjetu Krapinsko-zagorskoj županiji

 

Uz veleposlanicu NJ/E Deng Ying u posjet su pristigli i gospodarstvenici iz provincije Jiangsu u Kini. Delegacija je prvo posjetila tvrtku Inkop u Poznanovcu, koju je veleposlanica već posjetila prošle godine. Na zajedničkom sastanku tvrtka je predstavila svoj proizvodni asortiman, reference u radu s najpoznatijim tvrtkama kožarske industrije u raznim zemljama Europe te svoj najpoznatiji proizvod – vojničku čizmu koja se izrađuje prema standardima NATO-a. Direktor tvrtke, Vladimir Rafaj istaknuo je kako vojnička čizma koja se proizvodi, udovoljava svim međunarodnim vojnim standardima te je postala sinonim za kvalitetu.

Kineska delegacija imala je priliku razgledati i pogon tvrtke te uzorke čizama, a nakon prezentacije u prostorima tvrtke zajedno s predstavnicima Inkopa, Zagorske razvojne agencije i Krapinsko zagorske županije obišli su i trgovinu Inkop.

Nakon posjeta tvrtki Inkop, delegacija je posjetila Grad Zabok gdje ih je dočekao gradonačelnik Grada Zaboka Ivan Hanžek, a voditelj odjela za malo i srednje poduzetništvo u ZARI, Damir Strejček održao je prezentaciju te kineskoj delegaciji predstavio zabočku poslovnu zonu.

Izvor: kzz.hr