Uvoz iz Kine
email adresa

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Kineska veleposlanica u Hrvatskoj susrela se sa svojim sunarodnjacima

Deng Ying, nova kineska veleposlanica u Republici Hrvatskoj obišla je 18. siječnja trgovačke centre Chang Cheng i Kun Lun te se susrela s Kinezima koji tamo rade i s njima održala sastanak. Veleposlanica Deng pozdravila je naporan rad Kineza u Hrvatskoj koji su dali pozitivan doprinos razvoju hrvatskog gospodarstva
Kineska veleposlanica u Hrvatskoj susrela se sa svojim sunarodnjacima
Gabriel Grupa agent za pronalaženje i slanje robe iz Kine.

Deng Ying, nova kineska veleposlanica u Republici Hrvatskoj obišla je 18. siječnja trgovačke centre Chang Cheng i Kun Lun te se susrela s Kinezima koji tamo rade i s njima održala sastanak. Veleposlanica Deng pozdravila je naporan rad Kineza u Hrvatskoj koji su dali pozitivan doprinos razvoju hrvatskog gospodarstva i društva.

Dva trgovačka centra posjetila je u pratnji Kineza koji tamo rade. Ona je ohrabrila svoje sunarodnjake da međusobno pomažu jednu drugima, paze na zakonske odredbe, teže normalnom razvoju te aktivno sudjeluju u aktivnostima na lokalnoj razini.

Prema njezinu mišljenju potrebna je i integracija u lokalne sredine i doprinos njima kako bi se uspostavila dobra slika i mišljenje o Kinezima koji žive u inozemstvu. Deng je istaknula da bi oni trebali sudjelovati i uložiti napore u promicanje gospodarske suradnje dviju zemlja.

Dodala je da će kinesko veleposlanstvo i dalje ustrajati na načelu ''ljudi prije svega'' kada je riječ o njezinim sunarodnjacima koji žive u inozemstvu čije će legitimne interese štititi i biti tu ukoliko bilo kome zatreba pomoć.

Izvor:croatian.cri.cn