Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Kineska umjetnička skupina "Kulturna Kina" posjetila Zagreb

Kineska umjetnička skupina "Kulturna Kina" posjetila Zagreb


Umjetnička skupina "Kulturna Kina", koju je organizirao Ured za poslove Kineza u inozemstvu pri Kineskom državnom vijeću, 19. prosinca po prvi put je nastupila u Zagrebu. Više od 600 lokalnih Kineza prisustvovalo je nastupu skupine. Privremeni kineski veleposlanik u Hrvatskoj, Wang Xiusheng, u govoru je izraz

Umjetnička skupina "Kulturna Kina", koju je organizirao Ured za poslove Kineza u inozemstvu pri Kineskom državnom vijeću, 19. prosinca po prvi put je nastupila u Zagrebu. Više od 600 lokalnih Kineza prisustvovalo je nastupu skupine.

Privremeni kineski veleposlanik u Hrvatskoj, Wang Xiusheng, u govoru je izrazio zahvalnost skupini što je omogućila lokalnim Kinezima da uživaju kineske umjetničke predstave i osjećaj topline iz domovine. Razmjena kulture i umjetnosti važan je dio bilateralne suradnje. Kroz predstave kineske umjetnosti mogu se produbljivati razumijevanje i prijateljstvo naroda dvije zemlje.

Predstava je održana u dvorani Zagrebačkog sveučilišta, a uključivala je pjesme, plesove, instrumentalnu glazbu, kineske borilačke vještine, itd.

Izvor: croatian.cri.cn