Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Kineska Učiteljska umjetnička trupa posjeti Hrvatsku

Kineska Učiteljska umjetnička trupa posjeti Hrvatsku


13. prosinca, na poziv kineskog veleposlanstva u Hrvatskoj i Albaniji, Kineska Učiteljska umjetnička trupa Hua Xia Wei Lai (na hrvatskom Budućnost Kine ) počela je svoj prijateljski posjet kulturne razmjene u istočnoj Europi. Pored Hrvatske umjetnička trupa će održati nastupe u Mađarskoj, Sloveniji, Crnoj Go

13. prosinca, na poziv kineskog veleposlanstva u Hrvatskoj i Albaniji, Kineska Učiteljska umjetnička trupa Hua Xia Wei Lai (na hrvatskom Budućnost Kine ) počela je svoj prijateljski posjet kulturne razmjene u istočnoj Europi. Pored Hrvatske umjetnička trupa će održati nastupe u Mađarskoj, Sloveniji, Crnoj Gori i Albaniji.

Njihov posjet trajat će 13 dana. "Budućnost Kine" marljivo je pripremala svoje nastupe, također pripremivši plesove Hrvatska rapsodija, Proljeće itd.. Osim nastupa Učiteljska umjetnička trupa će posjetiti lokalne obrazovne institucije i vrtiće ovih zemalja kako bi se bolje upoznali s njihovim radom, kada će razmijeniti razmišljanja i iskustvo s tamošnjim učiteljima i učenicima, ostvarivši još jedno lijepo prijateljstvo.

Izvor: croatian.cri.cn