Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Kineska provincija razmatra investicije u CG


Delegacije kineske provincije Kvin Džou na sastanku sa predsjednikom Filipom Vujanovićem

Članovi delegacije kineske provincije Kvin Džou koji su se sastali sa predsjednikom Filipom Vujanovićem smatraju da u oblasti turizma, obrazovanja i industrije postoje značajne mogućnosti saradnje sa šansom za investicije. Vujanović primio je danas u Podgorici delegaciju Vlade provincije Kvin Džou, koja boravi u radnoj posjeti Crnoj Gori na poziv Asocijacije kinesko-crnogorskog Društva prijateljstva.

Delegacije kineske provincije Kvin Džou na sastanku sa predsjednikom Filipom Vujanovićem“Predsjednik je i ovom prilikom iskazao zadovoljstvo vrlo intezivnom saradnjom Crne Gore i Kine u brojnim oblastima kao i jasnom perspektivom daljeg unapređenja tih odnosa. U okviru te saradnje značajunu mogućnosti su i u unapređenju  saradnje Crne Gore i provincije Kvin Džou sa kojom je potpisan sporazum o saradnji uz nesumnjivo postojanje obostranog interesa za nju”, navodi se u saopštenju iz Vujanovićevog kabineta.

Članovi delegacije te Kineske provincije na čelu sa šefom delegacije Čen God konstatovali su da u oblsti turizma, obrazovanja i industrije postoje značajne mogućnosti  saradnje sa šansom za investicije, te da ova provincija ima saradnju sa brojnim državama Evrope.

“Iskazali su zadovoljstvo da će prilikom posjete imati sastanke u Privrednoj komori i Turističkoj organizaciji Crne Gore uz očekivanje da će se tokom tih sastanaka utvrditi konkretne mogućnosti saradnje”, navodi se u saopštenju.

Izvor:rtcg.me