Uvoz iz Kine
email adresa

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Mirko Jozić je u ponedjeljak je primilo delegaciju kineske provincije Hebei
Kineska provincija Hebei zainteresirana za gospodarsku suradnju sa Zagrebom
Gabriel Grupa agent za pronalaženje i slanje robe iz Kine.

U ime gradonačelnika Grada Zagreba Milana Bandića, pročelnica Gradskog ureda za gospodarstvo, rad i poduzetništvo Mirka Jozić u ponedjeljak je primila delegaciju kineske provincije Hebei predvođenu predsjednicom Gospodarske komore provincije Hebei – Wang Maiying.

Delegacija iz Heibeia u poseti ZagrebuKratkim uvodom, gosti su predstavili povijest i prioritete svoje regije, koja je prošle godine ostvarila značajne rezultate na područjima industrije i izvoza te je jedan od privredno najrazvijenijih dijelova Kine. Na sastanku u Gradskoj upravi je bilo riječi o temama od zajedničkog interesa kao što je povećanje gospodarske i privredne suradnje Grada Zagreba i provincije Hebei.

Također, spominjala se mogućnost kineskog sudjelovanja na Međunarodnom sajmu namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije Ambienta, koji se u listopadu održava na Zagrebačkom velesajmu. Gosti iz Kine uputili su poziv zagrebačkom gradonačelniku Milanu Bandiću da, sa suradnicima, u lipnju ove godine posjeti najveći međunarodni investicijski i trgovinski sajam u Ningbou.

Sastanku su, uz pročelnicu Jozić, prisustovale i pomoćnice Nela Jurić i Nera Pavić iz Gradskog ureda za gospodarstvo, rad i poduzetništvo, te iz Zagrebačkog velesajma voditeljica podružnice Dina Tomšić sa suradnicom Renatom Zornjak, rukovoditeljicom odjela za investicijsko održavanje.

Izvor: zg-magazin.com