Uvoz iz Kine
email adresa

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Kineska "Meita" u Obrenovcu planira da izgradi fabriku

Siniša Mali očekuje da će do kraja meseca biti potpisan ugovor sa kineskom kompanijom Meita, koja ima nameru da otvori fabriku u Bariču, što će obezbediti 1.400 novih radnih mesta.
Kineska "Meita" u Obrenovcu planira da izgradi fabriku
Gabriel Grupa agent za pronalaženje i slanje robe iz Kine.

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali očekuje da će do kraja meseca biti potpisan ugovor sa kineskom kompanijom "Meita", koja ima nameru da otvori fabriku u Bariču, što će obezbediti 1.400 novih radnih mesta.

Prva Iskra Barič

Mali je rekao da bi taj veliki investitor na jesen trebalo da počne radove, što će biti velika i značajna vest za Obrenovčane.

Kako je istakao, to će biti "prva slobodna zona u Beogradu", a plan je da ih bude i u Mladenovcu, Lazarevcu i Grockoj, gde ima potencijala za investitore.

U novembru prošle godine, u Vladi Srbije je potpisan Memorandum o razumevanju o investiranju kineske kompanije "Meita Group" u izgradnju pogona u Obrenovcu.

Fabrika u Obrenovcu trebalo bi da proizvoditi komponente za automobilsku industriju, a nalaziće se u industrijskoj zoni u Bariču, na mestu gde se nekada nalazila zgrada "Prve iskre".

Izvor: ekapija.com