Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Kineska kompanija NucTech zainteresovana za doniranje opreme MUP-u RS


Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač primio je juče u prvu zvaničnu posjetu generalnog direktora za Evropu kompanije NucTech Company Limited Fu Qiyuan-a

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač primio je juče u prvu zvaničnu posjetu generalnog direktora za Evropu kompanije NucTech Company Limited Fu Qiyuan-a. Povod posjete generalnog direktora Fu Qiyuan-a je izražena spremnost kompanije NucTech da MUP-u RS donira određenu opremu za rendgensku kontrolu, koja bi u mnogome pomogla u radu policije Republike Srpske na suzbijanju kriminala.

Kineska kompanija NucTech zainteresovana za doniranje opreme MUP-u RS

NucTech Company Limited je kompanija sa sjedištem u Pekingu i vodeći je svjetski proizvođač opreme za provjeru prtljage, putnika i tereta na kopnenim graničnim prelazima, aerodromima, morskim pristaništima, željeznicama, podzemnim željeznicama i na autoputevima.

Ministar Lukač je na sastanku sa direktorom Fu Qiyuan-om izrazio zahvalnost za iskazano interesovanje kompanije NucTech i istakao značaj ovakve donacije za rad policije Republike Srpske u smislu efikasnijeg sprečavanja krijumčarenja roba, te organizovanog kriminala i terorizma, čime se doprinosi povećanju bezbjednosti, smanjenju korupcije i suzbijanju ilegalne trgovine. Ministarsto unutrašnjih poslova Republike Srpske je, takođe, otvoreno i spremno za slične inicijative i u budućnosti sa Vladom Narodne Republike Kine.

Sastanku je prisustvovao i direktor Policije Republike Srpske Gojko Vasić.

Izvor: trenutno.rs