Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Kineska državna banka imaće sedište na Novom Beogradu


Ova banka finansiraće kineske i srpske kompanije koje će zajednički nastupati i na trećim tržištima

Kineska državna banka - Bank of China, kao peta najveća na svetu i ujedno najstarija banka u Kini sa tradicijom dugom više od veka, počinje proceduru otvaranja sedišta u Beogradu. Sa mrežom ekspozitura na svim kontinentima banka je prisutna u više od 40 zemalja, pri čemu se sedište za Centralno-istočnu Evropu nalazi u Mađarskoj.

Ova banka finansiraće kineske i srpske kompanije koje će zajednički nastupati i na trećim tržištima, a planovi osnivača su da se svi postupci, kao i registracija, završe do kraja ove godine, kako bi banka počela da radi početkom 2017. Zasad se ne zna da li će Bank of China odmah raditi sa stanovništvom.

Vodeća konsultantska kuća za nekretnine CBS International, predstavništvo CBRE-a za Srbiju, pružila je nakon detaljne analize tržišta kancelarijskih prostora ekspertsku podršku Kineskoj državnoj banci u identifikovanju pravog poslovnog prostora koji može da odgovori specifičnim zahtevima novog igrača u bankarskoj industriji, na prestižnoj novobeogradskoj adresi Imelove poslovne zgrade u Bulevaru Zorana Đinđića.

Kompanija CBRE Srbija, kao petogodišnji lider na tržištu nekretnina, pored realizacije zakupa dalje je angažovana na usluzi projekt menadžmenta novog sedišta Kineske državne banke, kako bi nakon kompletnog preuređenja 1.200 m2 prostora nove kancelarije odgovarale visokim kriterijumima i standardima poslovanja ovog globalnog bankarskog giganta.

Izvor: ekapija.com