Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Kineska delegacija za zakonodavstvo i izgradnju projekata bez prepreke razgovarala s hrvatskim organima

Kineska delegacija za zakonodavstvo i izgradnju projekata bez prepreke razgovarala s hrvatskim organima


Kineska delegacija za zakonodavstvo i izgradnju projekata bez prepreke održala razgovor s Ministarstvom obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti

Kineska delegacija za zakonodavstvo i izgradnju projekata bez prepreke, koju čini Kineski savez invalida i Ured zakonodavstva Kineskog državnog vijeća, 26. studenog je održala razgovor s Ministarstvom obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti kao i predstavnicima iz drugih organa hrvatske Vlade.

Kineska delegacija za zakonodavstvo i izgradnju projekata bez prepreke

U razgovorima su sudjelovali Državni tajnik ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Stjepan Adanić, dužnosnici iz hrvatskih ministarstava zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva, vanjskih poslova, Hrvatskog saveza invalida, kao i drugih organa hrvatske Vlade.

 

Obje strane su iznijele svoja iskustva i mjere za zaštitu interesa invalida, posebno u izgradnji projekata bez prepreke. Nakon razgovora je delegacija, u pratnji predstavnika Ureda za društvenu skrb Hrvatske, posjetila prometne projekte Zagreba i raznovrsne projekte bez prepreke.

Kineski veleposlanik u Hrvatskoj Shen Zhifei je sudjelovao u razgovoru i programima.

Izvor:http://croatian.cri.cn