Uvoz iz Kine
email adresa

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Kineska delegacija u poseti Zlatiboru

Kineska privredna delegacija na čelu sa gospođom Lindom Wong koja je jedan od vlasnika korporacijske firme "Yihai Group Chairman" posetili su Zlatibor. Predstavnici opštine Čajetina na čelu sa predsednikom Milanom Stamatovićem upoznali su goste sa ciljevima i planovima razvoja naše opštine.
Kineska delegacija u poseti Zlatiboru
Gabriel Grupa agent za pronalaženje i slanje robe iz Kine.

Kineska privredna delegacija na čelu sa gospođom Lindom Wong koja je jedan od vlasnika korporacijske firme "Yihai Group Chairman" posetili su Zlatibor.

Predstavnici opštine Čajetina na čelu sa predsednikom Milanom Stamatovićem upoznali su goste sa ciljevima i planovima razvoja naše opštine.

Dragi gosti su iskoristili ovu priliku da se upoznaju sa svim lepotama i vrednostima Opštine a posebnu pažnju posvetili su

mogućim građevinskim investicijama, razvoju poljoprivrede i turizma. Za njih najveću vrednost naše Opštine predstavlja veliko bogatsvo mineralnim i geotermalnim vodama o čemu je bilo dosta reči na samom sastanku.

Gospođa Linda Wong je posebno izrazila veliku zaiteresovanost za izgradnju gondole i zahtevala je od predstavnika lokalne samouprave da joj dostave planove i sva prateća dokumenta koja se tiču eventualnih investicija na područiju Ribnice koja je po planu međustanica na trasi gondole koja povezuje Zlatibor sa Tornikom.

Tim koji je opštinu Čajetina predstavio privrednoj delegaciji iz Kine činili su predsednik Milan Stamatović, direktor Turističke organizacije Arsen Đurić i direktorka skijališta Tornik Bojana Božanić.

Izvor: zlatibor.org.rs