Uvoz iz Kine
email adresa

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Kineska delegacija posjetila bjelovarsku bolnicu

Na preporuku Ministarstva zdravlja jučer je bjelovarsku bolnicu posjetila delegacija iz Human Children’s Hospital iz NR Kine.
Kineska delegacija posjetila bjelovarsku bolnicu
Gabriel Grupa agent za pronalaženje i slanje robe iz Kine.

Na preporuku Ministarstva zdravlja jučer je bjelovarsku bolnicu posjetila delegacija iz Human Children’s Hospital iz NR Kine. Povod ovom posjetu bila je razmjena iskustava zdravstvenih reformi koje su u tijeku i u Kini i u Hrvatskoj kao i dogovaranje buduće suradnje. Kako je istaknuo Xiaochun Chen iz provincijskog zavoda za zdravstveno osiguranje pri provincijskoj vladi pokrajine Hunan, problemi u tamošnjoj provincijskoj bolnici su slični problemima hrvatskih bolnica.

 

Bjelovarsku bolnicu posjetila delegacija iz Human Children’s Hospital iz NR Kine.

 

-Uglavnom se radi o tome da su fondovi dosta siromašni, a da se istovremeno očekuje visoka razina pružene usluge. Najvažnije je zadovoljiti pacijente jer oni imaju opravdano velika očekivanja koja se trebaju ispuniti bez toga da bolnica uđe u gubitke što je često slučaj. Sve se to svodi na upravljanje u bolnicama i sposobnost uprave da s datim sredstvima postiže najoptimalnije rezultate – istaknuo je doktor Chen. Inače, provincijska bolnica pokrajine Hunan broji 400 tisuća zaposlenih liječnika i medicinskih sestara. Tamošnje su bolnice podijeljene u tri razine, a cilj reformi koje su u tijeku je da se pacijenti liječe u osnovnim bolnicama te da idu na više razine ako liječenje u primarnim bolnicama nije moguće.

Izvor: bbzinfo.hr