Uvoz iz Kine
email adresa

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Kineska avio-kompanija za Balkan

Zagreb -- Kineska poslovna asocijacija Jugoistočne Evrope (CSEBA) je u saradnji sa stranim partnerima, počela s aktivnostima na osnivanju nove privatne avio-kompanije. Nova avio-kompanija će direktnim letovima povezivati Hrvatsku s gradovima jugoistočne Evrope i centralne Azije, a između ostalog, će nakon 23 god
Kineska avio-kompanija za Balkan
Gabriel Grupa agent za pronalaženje i slanje robe iz Kine.

Zagreb -- Kineska poslovna asocijacija Jugoistočne Evrope (CSEBA) je u saradnji sa stranim partnerima, počela s aktivnostima na osnivanju nove privatne avio-kompanije.

Nova avio-kompanija će direktnim letovima povezivati Hrvatsku s gradovima jugoistočne Evrope i centralne Azije, a između ostalog, će nakon 23 godine, direktnom vazdušnom linijom biti povezani Zagreb i Beograd, prenosi portal Index.hr.

Kako se dodaje, očekuje se da će cene avio karata biti na nivou niskotarifinih prevoznika.

"Planirani su turistički čarter letovi između Hrvatske i Kine. Kineski turisti traže nove destinacije, a zahvaljujući nedavnim inicijativama hrvatskog Ministarstva turizma, postoji veliki interes Kineza za Hrvatsku“, izjavio je predsednik Predsedništva CSEBA Mario Rendulić.

Prošle godine je iz Kine otputovalo blizu 100 miliona putnika. Kineski turisti su prošle godine na putovanja u inostranstvu potrošili rekordnih 129 milijardi dolara.

Daleka tržišta, među koja svakako spada i Kina, predstavljaju veliki potencijal za turizam Republike Hrvatske, a turisti iz Kine u Hrvatskoj već nekoliko godina ostvaruju kontinuirani dvocifreni rast turističkog prometa, podseća Index.hr.

Prošle godine u Hrvatskoj je zabjeleženo 43.000 dolazaka i 65.000 noćenja kineskih turista, a narednih godina bi ta brojka trebalo da bude prilično veća.

Izvor: b92.net