Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Kineska ambasada pomaže adaptaciju Kulturnog centra Pale


Kulturni centar Pale posjetila otpravnica poslova, gospođa Li Juđie i razgovarala sa direktoricom Gordanom Samardžijom o mogućnostima finansiranja adaptacije zgrade Kulturnog centra

U ime ambasade Narodne Republike Kine u BiH, Kulturni centar Pale posjetila otpravnica poslova, gospođa Li Juđie i razgovarala sa direktoricom Gordanom Samardžijom o mogućnostima finansiranja adaptacije zgrade Kulturnog centra.

Prepoznavši značaj saradnje između Kulturnog centra i Katedre za kineski i engleski jezik i književnost na Filozofskom fakultetu Pale, gospođa Li je prenijela pozitivne reakcije Kineske ambasade i obavijestila da Kulturni centar Pale može aplicirati za sredstva koja bi bila utrošena za adaptaciju sale.

Zavisno od vrijednosti radova i visine sredstava koja će biti namjenjena Kulturnom centru Pale, postoji mogućnost da se izvrše i dodatni radovi na samom objektu.

Projekat bi trebao biti upućen u septembru, a realizaciju ukoliko sredstva budu odobrena bi trebalo očekivati u narednoj godini.

Izvor: sarajevo-rs.com