Uvoz iz Kine
email adresa

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Kina zainteresovana za više kapitalnih investicija u Crnoj Gori

Dnevni list Pobjeda u ponedeljak je objavio opširan intervju sa Dži Džaolinom, ambasadorom NR Kine u Podgorici, koji je istakao amabiciju kineskih kompanija da učestvuju u realizaciji više kapitalnih investicija u Crnoj Gori. "Pored auto-puta i drugog bloka Termoelektrane naše kompanije zainteresovane su i za
Kina zainteresovana za više kapitalnih investicija u Crnoj Gori
Gabriel Grupa agent za pronalaženje i slanje robe iz Kine.

Dnevni list Pobjeda u ponedeljak je objavio opširan intervju sa Dži Džaolinom, ambasadorom NR Kine u Podgorici, koji je istakao amabiciju kineskih kompanija da učestvuju u realizaciji više kapitalnih investicija u Crnoj Gori.

"Pored auto-puta i drugog bloka Termoelektrane naše kompanije zainteresovane su i za učešće u projektima izgradnje hidro-centrala, dalekovodnog sistema od Pljevalja prema jugu, odnosno do spoja sa budućim podmorskim kablom prema Italiji, zatim za izgradnju Jadransko-jonskog auto-puta i za modernizaciju železnice", rekao je u intervjuu Pobjedi Dži Džaolin.

"Mi smo veoma zadovoljni razvojem odnosa tokom sedam godina. Između Kine i Crne Gore postoji tradicionalno prijateljstvo, koje je veoma dobro sačuvano i na osnovu toga odnosi su napredovali u mnogim oblastima. Za razvoj odnosa nema nikakvih političkih prepreka i međudržavni odnosi na političkom planu su veoma dobri. To je čvrst temelj za razvoj saradnje i u drugim oblastima.

Možda treba da istaknem da imamo zdravu osnovu naših odnosa jer se čvrsto pridržavamo principa ravnopravnosti, međusobnog poštovanja i nemiješanja u unutrašnje stvari, bez obzira na veličinu naših država", dodao je Dži Džaolin.

Izvor: serbian.cri.cn