Uvoz iz Kine
email adresa

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Gordan Milinić sa direktorom beogradske Kancelarije kineske kompanije "Dongfang elektrik korporejšn limited" Džang Jijunom
Kina zainteresovana za projekte termoelektrana
Gabriel Grupa agent za pronalaženje i slanje robe iz Kine.

Direktor Agencije za unaprijeđenje stranih investicija BiH (FIPA) Gordan Milinić razgovarao je u Sarajevu sa direktorom beogradske Kancelarije kineske kompanije "Dongfang elektrik korporejšn limited" Džang Jijunom o raspoloživim projektima iz energetike, a posebno o projektima termoelektrana poput Bugojna, Kaknja, Kongore i Miljevine. Kineskom investitoru predstavljeni su i projekti vjetroenergije u BiH, saopšteno je iz FIPA.

Gordan Milinić sa direktorom beogradske Kancelarije kineske kompanije "Dongfang elektrik korporejšn limited" Džang Jijunom "Dongfang elektrik korporejšn limited" trenutno realizuje energetske projekte u vrijednosti od 21 milijardu dolara u mnogim zemljama svijeta, a bio je angažovan i na izgradnji Termoelektrane "Stanari". Do sada su realizovali 100 projekata u 30 zemalja. FIPA će zainteresovanom investitoru pružiti svu potrebnu pomoć, kao i informacije u vezi sa navedenim projektima, te će organizovati sastanke sa vlasnicima projekata i investitorom radi bržeg uspostavljanja kontakata i započinjanja razgovora o mogućnostima saradnje.  

Izvor: nezavisne.com