Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Kina zainteresovana za projekte termoelektrana


Gordan Milinić sa direktorom beogradske Kancelarije kineske kompanije "Dongfang elektrik korporejšn limited" Džang Jijunom

Direktor Agencije za unaprijeđenje stranih investicija BiH (FIPA) Gordan Milinić razgovarao je u Sarajevu sa direktorom beogradske Kancelarije kineske kompanije "Dongfang elektrik korporejšn limited" Džang Jijunom o raspoloživim projektima iz energetike, a posebno o projektima termoelektrana poput Bugojna, Kaknja, Kongore i Miljevine. Kineskom investitoru predstavljeni su i projekti vjetroenergije u BiH, saopšteno je iz FIPA.

Gordan Milinić sa direktorom beogradske Kancelarije kineske kompanije "Dongfang elektrik korporejšn limited" Džang Jijunom "Dongfang elektrik korporejšn limited" trenutno realizuje energetske projekte u vrijednosti od 21 milijardu dolara u mnogim zemljama svijeta, a bio je angažovan i na izgradnji Termoelektrane "Stanari". Do sada su realizovali 100 projekata u 30 zemalja. FIPA će zainteresovanom investitoru pružiti svu potrebnu pomoć, kao i informacije u vezi sa navedenim projektima, te će organizovati sastanke sa vlasnicima projekata i investitorom radi bržeg uspostavljanja kontakata i započinjanja razgovora o mogućnostima saradnje.  

Izvor: nezavisne.com