Uvoz iz Kine
email adresa

09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Kina za celishodno rešavanje pitanja Kosova dijalogom

Stalni predstavnik Kine u UN, Li Baodong juče je rekao da Kina podstiče zainteresovane strane da obnove dijalog u cilju celishodnog rešavanja kosovskog problema. Li Baodong je istog dana na sastanku Saveta bezbednosti UN održao govor, u kojem je istakao da je na Kosovu mirno, ali da je situacija kompleksna i nes
Kina za celishodno rešavanje pitanja Kosova dijalogom
Gabriel Grupa agent za pronalaženje i slanje robe iz Kine.
Kategorija: Vesti iz arhive

Stalni predstavnik Kine u UN, Li Baodong juče je rekao da Kina podstiče zainteresovane strane da obnove dijalog u cilju celishodnog rešavanja kosovskog problema.

Li Baodong je istog dana na sastanku Saveta bezbednosti UN održao govor, u kojem je istakao da je na Kosovu mirno, ali da je situacija kompleksna i nestabilna. Kineska strana poklanja veliku pažnju međunacionalnim odnosima u ovom regionu.

Li Baodong je rekao da kineska strana poštuje suverenitet i teritorijalni integritet Srbije. Kina dosledno smatra da pitanje Kosmeta može da utiče na mir, bezbednost i stabilnost Balkana i cele Evrope, rekao je Li. On je dodao da je veoma značajno da odgovarajuće strane u okviru postojeće rezolucije UN, pronađu prihvatljivo rešenje o kosovskom pitanju, putem pregovora.

Izvor:http://serbian.cri.cn