Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Kina sudjelovala na dobrotvornoj akciji 2011. u Hrvatskoj

Kina sudjelovala na dobrotvornoj akciji 2011. u Hrvatskoj


Hrvatska je 4. prosinca okupila razna veleposlanstva u ovoj zemlji i organizirala dobrotvornu prodaju. Kineski veleposlanik Shen Zhifei, njegova supruga Cui Li i drugi zaposlenici u kineskom veleposlanstvu su sudjelovali u ovoj akciji, a na prodaji je također sudjelovala i supruga predsjednika Ive Josipovića. Or

Hrvatska je 4. prosinca okupila razna veleposlanstva u ovoj zemlji i organizirala dobrotvornu prodaju. Kineski veleposlanik Shen Zhifei, njegova supruga Cui Li i drugi zaposlenici u kineskom veleposlanstvu su sudjelovali u ovoj akciji, a na prodaji je također sudjelovala i supruga predsjednika Ive Josipovića.

Kina sudjelovala na dobrotvornoj akciji 2011. u Hrvatskoj

Organizatori su ovog puta za Kinu priredili poseban izložbeni prostor. A kinesko veleposlanstvo je spremilo tipične kineske predmete, kao što su lampioni i majce s crtežima zmajeva. Pored toga, pripremili su kineske specijalitete i kineski čaj za probu. Ovu akciju svake godine organizira Međunarodni klub žena u Zagrebu. Na ovogodišnjoj akciji je sudjelovalo više od 30 veleposlanstava u Hrvatskoj. Prikupljeni novac na akciji će se dati kao donacija Centru za zapošljavanje hendikepiranih osoba u Hrvatskoj.

Izvor:http://croatian.cri.cn