Uvoz iz Kine
email adresa

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Kina - Stanoje ubedljiv, Okukin preokret, Antiću bod u derbiju

Da će Ljubiša Tumbaković ove sezone imati veoma težak posao oko spašavanja od ispadanja ekipe Vuhan Zala, potvrdio je i meč 12. kola kineske Superlige. Još tri srpska trenera imala su iskušenja u 12. kolu kineske Superlige i utisak je da ovog puta svi mogu da budu zadovoljni. Prvi je na scenu izašao Ljub
Kina - Stanoje ubedljiv, Okukin preokret, Antiću bod u derbiju
Gabriel Grupa agent za pronalaženje i slanje robe iz Kine.

Da će Ljubiša Tumbaković ove sezone imati veoma težak posao oko spašavanja od ispadanja ekipe Vuhan Zala, potvrdio je i meč 12. kola kineske Superlige. Još tri srpska trenera imala su iskušenja u 12. kolu kineske Superlige i utisak je da ovog puta svi mogu da budu zadovoljni.

Prvi je na scenu izašao Ljubiša Tumbaković, čiji je Vuhan Zal remizirao na svom terenu sa Kingdaom (1:1), ali je u centru pažnje bio duel vodećih ekipa na tabeli - lidera Gvangžua i Antićevog Šandong Lunenga.

Antićev tim je uspeo da ostane neporažen na svakako najtežem gostovanju ove sezone, meč je završen bez golova, rezultatom 0:0, pa razlika na vrhu tabele ostaje tri boda u korist Gvangžua.

Najubedljiviji je bio Stanojevićev Peking Guan, koji je posle serije nešto slabijih rezultata, slavio na svom terenu protiv Liaoninga sa 4:0 i tako današnjeg rivala pretekao na tabeli, zauzevši peto mesto sa 19 bodova.

Konačno, važan trijumf ostvarila je ekipa Okukinog Đangsua, koja je posle preokreta pred svojim navijačima savladala Hangžu sa 2:1 i dospela u sredinu tabele sa 14 osvojenih bodova.

Vrh tabele posle nepotpunog 12. kola: Gvangžu 32, Šandong Luneng 29, Guizu (meč manje) 21, Kingdao 20, Peking 19...

Izvor: sportske.net