Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Slanje robe i dalje je otežano


Primamo sve vaše porudžbine ali kada će biti realizovane ne zavisi isključivo od nas pošto pola kineske privrede stoji.
Korona virus sprecava normalan rad kineskih firmi
Korona virus sprecava normalan rad kineskih firmi

Primamo sve vaše porudžbine ali kada će biti realizovane ne zavisi isključivo od nas pošto pola kineske privrede stoji.

 

Situacija se nije značajno promenila u odnosu na prethodnu nedelju. Zvanično svi su nastavili sa radom ali ko god može ostaje kod kuće. Primenjuju se inspekcije kontrole na povišenu temperaturu na brojnim javnim mestima i dalje vlada strah od širenja virusa. 

Kineski zvaničnici produžili su novogodišnji odmor u zemlji kako bi zadržali ljude kod kuće u nastojanju da spreče širenje smrtonosnog koronavirusa.
Kraj praznika je prebačen sa četvrtka na nedelju radi smanjenje masovnih okupljanja i blokiranje širenja epidemije, navodi se u saopštenju kabineta.
U Šangaju, gradu sa 25 miliona ljudi, vlada je produžila odmor za dodatnih nedelju dana. Takođe je naređeno da se zatvore sportska dešavanja i verska okupljanja.
Takođe je više desetina kineskih provincija najavilo produženje trenutnog praznika Lunarne nove godine za više od nedelju dana dok nacija pokušava da zaustavi širenje novog koronavirusa koji je ubio više od stotinu ljudi, a hiljade je zaraženih.
Kineski zvaničnici su u nedelju privremeno zabranili trgovinu divljim životinjama i pozvali ljude da prestanu da jedu meso od njih. U saopštenju zvaničnici kažu da će "žestoko istražiti i kazniti" prekršitelje zabrane.
Kineski napori na suzbijanju virusa počeli su 22. januara. Zvaničnici su obustavili kretanje aviona, vozova i autobusa u i izvan Vuhana, grada sa 11 miliona ljudi u centralnoj Kini. Ograničenja su proširena na 17 gradova koji pogađaju više od 50 miliona ljudi. Čelnici Vuhana u nedelju su zabranili upotrebu većine vozila, uključujući i privatne automobile, u oblastima grada. Grad takođe gradi dve bolnice, jednu sa 1.500 kreveta i drugu sa 1.000, za sve veći broj pacijenata.
Zbog navedenih zabrana i nama je otežan rad pošto je veoma teško raditi u ovakvim uslovima. Primamo sve vaše porudžbine ali kada će biti realizovane ne zavisi isključivo od nas pošto pola kineske privrede stoji.