Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Kina i Slovenija: Nova suradnja u digitalnoj medicini

Kina i Slovenija: Nova suradnja u digitalnoj medicini


Sloveniju je posjetila delegacija na čelu s Xu Jinhuijem, članom Stalnog odbora KPK-a u Nanjingu

Sloveniju je posjetila delegacija na čelu s Xu Jinhuijem, članom Stalnog odbora KPK-a u Nanjingu. Prilikom posjete su zamjenik predsjednika Nanjing Sanpower Group Yue Lei i predstavnici slovenske tvrtke Mikropis potpisali "Pismo namjere o strateškoj suradnji". Svečanosti potpisivanja pisustvovali su kineski veleposlanik u Sloveniji Ye Hao, slovenski generalni konzul u Šangaju Drago Napotnik te gradonačelnik grada Žaleca Janko Kos.

Ugovor o saradnji u digitalnoj mediciniNakon svečanosti je delegacija posjetila Mikropis, nakon čega je otišla u supermarket Makado da bi pogledala najnoviji Mikropisov proizvod - samoposlužni blagajni sustav.

Nanjing Sanpower Group je na 18. mjestu na ljestvici 500 kineskih najjačih privatnih poduzeća. Do sada je otvorio ogranke u 8 zemalja i regija, a za njega radi 85 tisuća djelatnika u svijetu. Mikropis je velika slovenska kompanija koja se bavi softwareom i informacijskim uslugama, ima mnogo ogranaka u svijetu, a ove godine će pokušati ući na kinesko tržište. Dvije strane će surađivati u područjima zdravlja, medicine i mirovinskog sustava.

Izvor: croatian.cri.cn