Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Kina i Rusija će zajedno razvijati kosmički turizam

Kina i Rusija će zajedno razvijati kosmički turizam


Direktor kineskog državnog turističkog zavoda Šao Ćivej juče u Moskvi je izjavio da će Kina i Rusija dalje širiti turističku razmenu, produbljivati saradnju i zajedno razvijati kosmički turizam, kada uslovi budu spremni. Šao Ćivej je ovo rekao tokom aktivnosti ''Godina Rusije u Kini—Zdravo, Rusijo'', ko

Direktor kineskog državnog turističkog zavoda Šao Ćivej juče u Moskvi je izjavio da će Kina i Rusija dalje širiti turističku razmenu, produbljivati saradnju i zajedno razvijati kosmički turizam, kada uslovi budu spremni.

Šao Ćivej je ovo rekao tokom aktivnosti ''Godina Rusije u Kini—Zdravo, Rusijo'', kojima je prisustvovao i kineski ambasador u Rusiji Li Hui, direktor ruskog turističkog zavoda Aleksandr Radkov, kao i nekoliko stotina kineskih turista.

Radkov je ukazao da će se u okviru manifestacije ''Godina Rusije'' održati 150 aktivnosti. Tim povodom će kineskim turistima biti preporučeni bogati ruski turistički resursi.

Rusija je pozdravila predlog za razvoj kosmičkog turizma, nadajući se u dalje proširenje saradnje, istakao je direktor ruskog turističkog zavoda Aleksandr Radkov.

Izvor: serbian.cri.cn