Uvoz iz Kine
email adresa

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Kina i Hrvatska potpisale sporazum o suradnji u novinarstvu i izdavaštvu

Na poziv hrvatskog Ministarstva kulture, delegacija kineskog Ureda za novinarstvo i izdavaštvo je od 17. do 21. travnja bila u posjetu Hrvatskoj. Dvije strane su tom prilikom potpisale sporazum o suradnji između kineskog ureda za novinarstvo i izdavaštvo i hrvatskog Ministarstva za kulturu. Prema sporazumu, Kin
Kina i Hrvatska potpisale sporazum o suradnji u novinarstvu i izdavaštvu
Gabriel Grupa agent za pronalaženje i slanje robe iz Kine.

Na poziv hrvatskog Ministarstva kulture, delegacija kineskog Ureda za novinarstvo i izdavaštvo je od 17. do 21. travnja bila u posjetu Hrvatskoj.

Delegacija kineskog Ureda za novinarstvo i izdavaštvo u posjetu Hrvatskoj

Dvije strane su tom prilikom potpisale sporazum o suradnji između kineskog ureda za novinarstvo i izdavaštvo i hrvatskog Ministarstva za kulturu. Prema sporazumu, Kina i Hrvatska će promicati suradnju u oblastima novinarstva, izdavaštva, tiska, distribucije, kao i zaštite autorskih prava.

Osim toga, dvije zemlje će poticati svoje izdavačke firme da prevode i izdaju knjige i sudjeluju uzajamno na sajmovima knjiga.

Nakon svečanosti potpisivanja sporazuma, zamjenik predsjednika kineskog ureda za novinarstvo i izdavaštvo Sun Shoushan je Nacionalnoj knjižnici Hrvatske poklonio digitalno izdanje '' Kineska digitalna knjižnica ''.

Izvor:http://croatian.cri.cn/