Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Kina i Hrvatska obećaju jačanje vojnih veza

Kina i Hrvatska obećaju jačanje vojnih veza


PEKING, 28. kolovoz (Xinhua) - Xu Caihou, potpredsjednik kineskog Središnjeg vojnog povjerenstva, se sastao s hrvatskim ministrom obrane Antom Kotromanovićem u Pekingu u utorak, s kojim je razgovarao o jačanju vojnih veza između dviju zemalja. Xu je rekao kako Kina cijeni hrvatski čvrsti stav o politici jedne K

PEKING, 28. kolovoz (Xinhua) - Xu Caihou, potpredsjednik kineskog Središnjeg vojnog povjerenstva, se sastao s hrvatskim ministrom obrane Antom Kotromanovićem u Pekingu u utorak, s kojim je razgovarao o jačanju vojnih veza između dviju zemalja.

Xu je rekao kako Kina cijeni hrvatski čvrsti stav o politici jedne Kine te da je Kina spremna unaprijediti razmjenu na svim razinama i proširiti suradnju na svim poljima s Hrvatskom.

"Kina pridaje veliku važnost vojnim odnosima dviju strana i nada se da će otvoriti novo poglavlje u razvoju odnosa", rekao je Xu.

Kotromanović je izjavio kako Hrvatska podupire pragmatičnu vojnu suradnju s Kinom u područjima kao što su obuka osoblja i borba protiv piratstva, te da će zajedno s Kinom raditi na unaprjeđenju bilateralnih odnosa.

Izvor: croatian.cri.cn