Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Kina će stipendirati 18 crnogorskih studenata

Kina će stipendirati 18 crnogorskih studenata


Ministar prosvjete, Predrag Bošković, razgovarao je danas sa ambasadorom Narodne Republike Kine u Crnoj Gori, Cui Dživeijem, o saradnji u oblasti visokog obrazovanja i istraživanja. Ambasador Dživei je istakao da će Vlada Narodne Republike Kine ove godine stipendirati 18 crnogorskih studenata, koji će stečena z

Ministar prosvjete, Predrag Bošković, razgovarao je danas sa ambasadorom Narodne Republike Kine u Crnoj Gori, Cui Dživeijem, o saradnji u oblasti visokog obrazovanja i istraživanja. Ambasador Dživei je istakao da će Vlada Narodne Republike Kine ove godine stipendirati 18 crnogorskih studenata, koji će stečena znanja, iskustva i praksu usavršavati u Kini.

Ministar Bošković zahvalio je ambasadoru na dosadašnjoj saradnji, ističući značaj razmjene studenata i unapređenja visokog obrazovnog sistema. On je istakao da će se potpisivanjem Sporazuma o obrazovanju, između Ministarstava prosvjete Crne Gore i Narodne Republike Kine, definisati okviri koji će doprinijeti još kvalitetnioj saradnji u obrazovnom sistemu.

Izvor: rtcg.me