Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Kina - Antić ređa pobede, gol Trifunovića

Kina - Antić ređa pobede, gol Trifunovića


Ovog vikenda u kineskoj Superligi na programu su mečevi trećeg kola. Radomir Antić nastavio sa sjajnim rezultatima na klupi Šandonga, a pažnju je privukao i nekadašnji napadač Crvene zvezde Miloš Trifunović, koji je bio strelac za svoj Lijaoning. Srpski predstavnici u sve atraktivnijoj Superligi Kine i ovo

Ovog vikenda u kineskoj Superligi na programu su mečevi trećeg kola. Radomir Antić nastavio sa sjajnim rezultatima na klupi Šandonga, a pažnju je privukao i nekadašnji napadač Crvene zvezde Miloš Trifunović, koji je bio strelac za svoj Lijaoning.

Srpski predstavnici u sve atraktivnijoj Superligi Kine i ovog vikenda imali su zapažen učinak.

U glavnoj ulozi ponovo je bio nekadašnji selektor ''Orlova'' Radomir Antić, koji i posle tri odigrana kola ima stopostotan učinak sa ekipom Šandong Lunenga.

Ovog puta, njegov tim je slavio na gostovanju Gvangžuu RF, rezultatom 2:0 i tako se zadržao na liderskoj poziciji na tabeli.

Osim Antića, u nedelju je uspešan bio i Miloš Trifunović, koji je u remiju Šangaj Šenhue i Liaoninga (2:2) bio strelac prvog gola za gostujuću ekipu. Posle prvih 45 minuta Liaoning je imao vođstvo od 2:0, ali su domaći u nastavku uspeli da stignu do izjednačenja.

Na tabeli, Antićev Šandong vodi sa svih 9 bodova, koliko ima i Kingdao. Treće i četvrto mesto dele Gvangžu i Stanojevićev Peking Guan, koji su u petak remizirali u međusobnom duelu (1:1).

Izvor: sportske.net