Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Jovanovski preokretom osvojila turnir u Kini!

Jovanovski preokretom osvojila turnir u Kini!


NINGBO - Srpska teniserka Bojana Jovanovski osvojila je WTA turnir u kineskom gradu Ningbu, pošto je u finalu savladala Kineskinju Šuaj Ženg sa 6:7 (7:9), 6:4, 6:1.Jovanovski je do druge titulu ove godine, a treće u karijeri došla posle preokreta i dva sata i 43 minuta borbe.Prethodno je bila bolja od Viržini Ra


NINGBO - Srpska teniserka Bojana Jovanovski osvojila je WTA turnir u kineskom gradu Ningbu, pošto je u finalu savladala Kineskinju Šuaj Ženg sa 6:7 (7:9), 6:4, 6:1.
Jovanovski je do druge titulu ove godine, a treće u karijeri došla posle preokreta i dva sata i 43 minuta borbe.
Prethodno je bila bolja od Viržini Razano (Francuska), Šahar Per (Izrael), Ane Šmidelove (Slovačka) i Johane Larson (Švedska).
Treći reket Srbije trenutno je 41. igračica na svetu, a polovinom meseca osvojila je titulu u Taškentu.
"Velika borba i na kraju pobeda u Ningbu! Sjajan turnir i divni ljudi u ovom gradu! Hvala svima na podršci!", napisala je Bojana na Fejsbuku.
"Odmah je stigla nagrada sa dva osvojena turnira. Pobede u teškim mečevima mnogo doprinose samopouzdanju, pa sada verujem da ću i na najvećim turnirima uspevati da rešavam situacije kao što je bila ova. Nakon tesno izgubljenog prvog seta, nisam padala i čekala sam šansu za preokret. Kada sam izjednačila, osetila sam dodatnu snagu i odigrala treći set baš onako kako sam želela. Nadam se da će u nastavku sezone i u nastavku karijere biti još mnogo momenata kao što su bili ovi u Ningbou i Taškentu“, izjavila je 41. teniserka sveta.
Turnir u Ningbu igran je za nagradni fond od 125.000 dolara, a srpskoj teniserki će pripasti ček od 20.000 dolara i 160 WTA bodova.
Izvor: kurir-info.rs