Uvoz iz Kine
email adresa

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Jeremić za saradnju zemalja u razvoju sa razvijenim zemljama

U nedelju pre podne, učesnicima Boao azijskog foruma obratio se Vuk Jeremić, predsedavajući Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija. On je govor započeo čestitkom novom kineskom rukovodstvu, naglasivši da Kina više od tri decenije neumorno vodi politiku reformi i rastućeg angažovanja u svetu. „Obim i raz
Jeremić za saradnju zemalja u razvoju sa razvijenim zemljama
Gabriel Grupa agent za pronalaženje i slanje robe iz Kine.

U nedelju pre podne, učesnicima Boao azijskog foruma obratio se Vuk Jeremić, predsedavajući Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija. On je govor započeo čestitkom novom kineskom rukovodstvu, naglasivši da Kina više od tri decenije neumorno vodi politiku reformi i rastućeg angažovanja u svetu.

„Obim i razmere tog poduhvata su bez presedana u analima ljudske istorije. Nikada ranije nije bilo toliko nade i perspektive za toliko promena na bolje, tako drastično i tako brzo", rekao je Jeremić.

Jeremić je u govoru posebno istakao neophodnost saradnje zemalja u razvoju i razvijenih zemalja.

„Razvijene zemlje i zemlje u razvoju potreba da budu zajedno, sarađujući na obostranu korist, u cilju obezbeđivanja održivog napretka za čitavo čovečanstvo. To je osnovna ambicija dokumenta 'Budućnost želimo', koji su svetski lideri usvojili juna prošle godine, u Rio de Žaneiru", istako je predsedavajući Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija.

Izvor: Serbian.cri.cn