Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Jankovićeva: Igraću u Tjanđinu, uvek sam volela Kinu

Jankovićeva: Igraću u Tjanđinu, uvek sam volela Kinu


Jedva čekam da igram u Tjanđinu. Uvek je uzbudljivo kada se novi turnir doda u kalentar, jer to znači da ćemo dobiti priliku da se upoznamo sa nečim novim, kaže Jelena Janković. Novi turnir na VTA turu će se održati u Tjanđinu (Kina) od 6. do 12. oktobra. Na debitantskom takmičenju, će učestvovati i naša

Jedva čekam da igram u Tjanđinu. Uvek je uzbudljivo kada se novi turnir doda u kalentar, jer to znači da ćemo dobiti priliku da se upoznamo sa nečim novim, kaže Jelena Janković. Novi turnir na VTA turu će se održati u Tjanđinu (Kina) od 6. do 12. oktobra. Na debitantskom takmičenju, će učestvovati i naša najbolja teniserka Jelena Janković.

Jedva čekam da igram u Tjanđinu. Uvek je uzbudljivo kada se novi turnir doda u kalentar, jer to znači da ćemo dobiti priliku da se upoznamo sa nečim novim - kaže Jankovićeva.

Naša sjajna igračica koja je do pre par dana odmarala je spremna za izazove koji je očekuju u Aziji.

Oduvek sam volela Kinu i u prošlosti sam imala mnogo uspeha. Zaista jedva čekam da upoznam novi grad i verujem da je Tjanđin spreman za nas - poručila je Jelena Janković.

Direktor turnira Toni Čo je presrećan zbog učešća Srpkinje.

Oduševljeni smo što će tako velika teniserka da igra na našim terenima. Sa Jelenom, koja je u TOP 10 na svetu, obezbedili smo jednu od najboljih igračica na planeti, ali i nekoga koga navijači u Kini vole - rekao je Čo.

Osim naše igračice, učestvovaće i Danijela Hantuhova (Slovčka), Martina Hingis (Švajcarska), Šuaj Peng (Kina) i mnoge druge. Nagradni fond turnira koji se igra na tvrdoj podlozi iznosi 250.000 dolara.

Izvor: novosti.rs