Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Iz Šenjanga direktnim letom do Frankfurta

Iz Šenjanga direktnim letom do Frankfurta


Aerodrom ''Taosjian'' u Šenjangu i nemačka avio-kompanija ''Lufthansa'' su danas saopštili da će 27. marta biti zvanično otvorena prva direktna avio-linija od Šenjanga do Frankfurta. Ovo će umnogome olašati putovanja do Evrope putnicima iz provincije Liaoning i drugih provincija na severoistoku Kine, koji su

Aerodrom ''Taosjian'' u Šenjangu i nemačka avio-kompanija ''Lufthansa'' su danas saopštili da će 27. marta biti zvanično otvorena prva direktna avio-linija od Šenjanga do Frankfurta. Ovo će umnogome olašati putovanja do Evrope putnicima iz provincije Liaoning i drugih provincija na severoistoku Kine, koji su do sada najpre leteli do Šangaja, Pekinga ili Seula, a odatle do nekog evropskog grada. Ovaj potez predstavlja zbližavanje najvećeg grada na kineskom severoistoku, Šenjanga sa jednim od najvažnijih saobraćajnih čvorova Evrope, Frankfurtom.

Udaljenost između ova dva grada iznosi osam hiljada kilometara, a let između Šenjanga i Frankfurta će trajati deset sati. Avion tipa A340 će svakog utorka, četvrtka i subote leteti iz Šenjanga, a iz Frankfurta ponedeljkom, sredom i petkom.

Izvor:serbian.cri.cn