Uvoz iz Kine
email adresa

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Istaknute predstavnice crnogorskog javnog života na prijemu o kineskoj kulturi

Wang Yanmei, supruga kineskog veleposlanika u Crnoj Gori, u Podgorici je 26. studenog organizirala prijem s glavnom temom "Kineska kultura". Na događaj su bile pozvane istaknute predstavnice crnogorske javnosti. Prijem je posvećen tradicionalnim kineskim glazbenim instrumentima, kineskom šahu, kineskoj kaligrafiji
Istaknute predstavnice crnogorskog javnog života na prijemu o kineskoj kulturi
Gabriel Grupa agent za pronalaženje i slanje robe iz Kine.

Wang Yanmei, supruga kineskog veleposlanika u Crnoj Gori, u Podgorici je 26. studenog organizirala prijem s glavnom temom "Kineska kultura". Na događaj su bile pozvane istaknute predstavnice crnogorske javnosti.

Prijem je posvećen tradicionalnim kineskim glazbenim instrumentima, kineskom šahu, kineskoj kaligrafiji i slikarstvu. Wang Yanmei je gostima predstavila koliko su ove stvari važne u svakodnevnom životu Kineza. Supruge kineskih predstavnika u Veleposlanstvu Narodne Republike Kine u Podgorici gostima su praktično pokazale vještinu kaligrafije i slikarstva, što je doživjelo visoke ocjene. Gošće su na kraju prijema izrazile želje da kinesko veleposlanstvo organizira sate učenja kaligrafije i tako unaprijedi razvoj i širenje ove vještine.

Izvor: croatian.cri.cn